Lastenleffat.fi
poimintoja
nettikaupan tuotteista:

 
Tunnetko jo kaikkien lasten sankarin, paloasemalla työskentelevän urhean ja ystävällisen Samin? Suursuosittu sarja maailmalla, myös Suomi-versiona.
 
 
 
 

Aku Ankka -lehti sekä Ducktales uutuuslehti Ankkalinnasta


Teletapit


Prinsessa-lehti sekä valitsemasi tilaajalahja

  

Lähde mukaan Maisa-hiiren, Keke-krokotiilin, Artun, Nipan ja Tellun kanssa esim. junamatkalle, maalaistilalle ja viettämään synttäreitä. Perheen pienimmille.
 
 
 
 

Barbien satumaisiin seikkailuihin pääset mukaan tunnetuissa elokuvissa mm. Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa, Barbie Tähkäpää ja Barbie ja Timanttilinna.
 
 
 
 

Pipsa Possu


Postimies Pate


Paavo Pesusieni

 

Kaikille autoleikeistä pitäville voi suositella tutustumista Lauriin. Hän on hieno kilpa-auto, joka asuu kilparadalla muiden autokavereidensa kanssa.
 
 
 
 

Paavo on vilpitön ja optimistinen pesusieni, joka asuu meren pohjassa Tangalan kaupungissa ystäviensä kanssa. Tapahtumista ei varmasti ole puutetta!
 
 
 
 

Postman Pat on varmasti jokaiselle isälle ja äidille tuttu omasta lapsuudesta. Vanhempia ja uusia jaksoja löytyy erittäin kattava kokoelma nettikaupasta.
 
 
 
 

Löytönurkkauksesta löytyy lisäksi sata tai satoja vaihtoehtoja, valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Välillä myös yksittäisiä harvinaisempia saatavilla.
 
 
 
 
 
www.lastenleffat.fi www.lehtipojat.fi www.ilmainennäyte.fi www.kilpailumaailma.fi www.nordwest.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi
 
 


Lasten kampanjoita kevät 2019:

Vauvalle leluja 0 e äideille
Vauva oma kirja 0 e perhonen
Aku Ankka kotiin uusi tarjous
Ilmainenmuste.fi uusi tarjous
Prinsessa-lehti tilaajalahja
Ilmainennäyte.fi päivitetty
Vauva-lehti kotiin tilaajalahja
Meidän Perhe -lehti tilaajalahja
Me Naiset -lehti uusi tarjous
Kodin Kuvalehti uusi tarjous 
Lehtipojat.fi Lastenleffat.fi
Apteekkituotteet.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi
Lukijapalvelu.fi Yvesrocher.fi
Nordwest.fi Muumimukit 


Lastenleffat.fi Netstore on lasten piirrettyjen ja elokuvien nettikauppa. Toimituskulu vain 1 e per tilaus (maksamme loppuosan Postin kuluista puolestasi, etu voimassa toistaiseksi).
Paljon lisää valikoimia nettikauppamme sivustolla, joitain esimerkkejä yllä. http://www.lastenleffat.fi  Puhelinpalvelu 02-48026680 ja 0400644995, sähköposti info@lastenleffat.fi        .