Vauvan lelupaketti 0 e: Pienen lapsen ensilelut: kuvakirja, pupujussi ja muuta, ks. linkistä tarkemmin. Postimaksu on ainoa kulu ja muuta ei tarvitse ostaa myöhemmin (Vau-kirjalla ei ole ostovelvoitteita).

Vaukirjan 2 muuta 0 euron vaihtoehtoa: Pupujussi-lelupaketti sekä Kultaseni-kirja pienelle lapselle.


Prinsessa-lehti ilmestyy suomeksi joka kuukausi. Prinsessa-kirja lahjaksi tilaajalle ja lehdet alennushintaan. Paras etu pitkään aikaan voimassa nyt syksyllä 2016.

Aku Ankka on vuosikymmeniä ollut Suomen suosituin sarjislehti, jota lukevat niin lapset kuin isät ja äiditkin yhtä mielellään. Katso tarjoushinta linkin kautta. Kun lehti kolahtaa postiluukusta kotiin keskiviikkoisin, juoksevat perheen lapset yleensä hakemaan lehden heti luettavaksi. Tätä lehteä voi kyllä suositella.

Roope-setä on joka kuukausi ilmestyvä pokkari. Roope-sedän (ihme kyllä) anteliaassa tarjouksessa saa kotiinsa posteljoonin postiluukusta toimittamana puolen vuoden taskukirjat ihan mukavaan kpl-hintaan.

Vauva-lehti on jokaisen nykyisen ja tulevan äidin kattava tietopaketti asiantuntevasti toimitettuna. Lehden voi tilata tarjouslinkin kautta, jolloin alennushinnan lisäksi saa tilaajalahjana laadukkaan tuotteen.

Meidän Perhe -lehti ilmestyy joka kuukausi. Lapsiperheen arkeen paneutuva lehti antaa vinkkejä ja ideoita kasvatukseen, lastenjuhlien suunnitteluun, asiantuntijoiden vinkkejä... Tarjoushinta + tilaajalahja mukaan.

Pilttipiiri.fi on ilmainen. Ilmoittamalla yhteystietosi, voit saada tuotenäytteitä kotiin testattavaksi ja paljon tärkeää tietoa ammattilaisilta ravitsemuksesta pienelle lapselle.

Jos näissä ei ollut mitään tällä hetkellä kiinnostavaa linkkiä, voit jatkaa surffailua esim täällä:

www.ilmainennayte.fi - Yritysten tuotenäytteitä mahdollista tilata kotiin

www.kilpailumaailma.fi - Osallistu ilmaisiin nettikilpailuihin ja olet mukana arvonnoissa

www.lehtipojat.fi - Aikakauslehtien hintavertailusivustolla uusimmat tarjoukset ja kymmeniä tilaajalahjoja

www.ilmainenmuste.fi - Ohjeet, miten ilmaisen musteen tilaaminen onnistuu ja säästövinkkejä
Prinsessa-lehden tarjous on nähtävissä linkin kautta. Prinsessa-kirja tai vaihtuva Prinsessa-tuote lahjaksi.
Palomies Sami on rohkea, hauska ja auttavainen, paras kaikista. Hän on todellinen sankari!
Palomies Samin dvd-sarja sisältää jo yli 10 julkaisua. Tutustu tarkemmin nettikauppamme sivustolla. Luvassa on huippuhauskaa toimintaa, sarja on huippusuosittu niin maailmalla kuin Suomessakin.

www.lehtipojat.fi      www.kilpailumaailma.fi      www.ilmainennayte.fi      www.nordwest.fi

Säästövinkkejä lapsiperheille.

Lastenleffat.fi:n omien tuotteiden lisäksi voit harkita kampanjoita esim. vauvan lelupaketteja 0 e + pieni postimaksu. Aku Ankan ja Roope-sedän kotiin tilattavat lehdet ovat varmasti mieluisia kaikissa lapsiperheissä. Näitä uskaltaa suositella jokaiselle. Tarjoushinta tulee näkyviin linkin kautta. Lisätietoja vasemmalla kampanjaesittelyssä.

Huomaathan, että nämä tuotteet toimittaa yhteistyökumppani, Lastenleffat.fi vain esittelee nyt näitä tarjouksia. Kysymykset esim. tilaamasi kirjan toimitusajoista tulee lähettää suoraan myyjälle, yhteystiedot ja lisätiedot löytyvät aina linkkien kautta.

Tässä listauksessa on monta hyvää tarjousta, joita edullisemmin et näitä tuotteita varmastikaan muualta löydä. Kuten voit huomata, tuotteet toimittaa esim. Vaukirja ja Sanoma Media.
 
Lastenleffat.fi nettikaupan omia suosittuja tuotteita mm.:
 

Palomies Sami dvd-sarja

Teletapit dvd-kokoelmaMaija Mehiläisen kokoelma-box. Todella paljon katsottavaa, kesto yhteensä noin 9 tuntia. Katsomista moneksi päiväksi tai voitte järjestää vaikka todellisen leffamaratonin. Sisältää 6 dvd:tä. Nettihinta nyt 18,99 e + pk. 1,00 = 19,99 e kotiinkuljetettuna. 

Seiska-lehden uusin tarjous ja valitsemasi tilaajalahja

Koti ja Keittiö -lehden uusin tarjous ja valitsemasi tilaajalahja


Eri valmistajilta voi tilata tuotteista näytelähetyksiä kotiin. Ei osto- velvoitetta jatkossa ja tuotteet saa omaksi postimaksun hinnalla:

Hydro Silk uutuus kotiin toimitettuna 0 e + pk. 4,90 e
Ilmainenmuste.fi valitsemasi tuotenäyte 0 e + pk.

Parranajosetti varsi, terät, 200 ml partavaahtoa 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti naisille näytepakkaus 0 e + pk. 4,90 e

Ilmainennäyte.fi listaa eri yritysten jakamia tuotenäytteitä
Muumimukihaku.fi - Muumimukit listattuna, joko tunnet kaikki?Hiphei! Nyt ollaan jo sivun alalaidassa. Toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista. Mutta nyt leikki jatkuu Laa-Laan kanssa, joten eipä tällä erää muuta kuin mukavaa päivän jatkoa!